Uz svaki kupljeni proizvod besplatna dostava!!!

O nama

Naš med nastaje na cvetnim livadama Homoljskih planina  i Miroč planine , koje su bogate lekovitim biljem.  Interesantan je podatak da samo na Miroč planini se može naći oko 1300 vrsta lekovitih biljaka. U blizini nema nijednog zagađivača, te su ekosistemi na ovim planinama u potpunosti očuvani, tako da one zaista predstavljaju biser Srbije, pravi raj i oazu za raznovrsni biljni i životinjski svet.

Zahvaljujući takvom podneblju, možemo reći da smo naš proces proizvodnje meda zaokružili u samo tri koraka: cvetanje biljaka, rad vrednih pčela i pakovanje meda u tegle. Na nadmorskoj visini od 600 do 900 m pčele sakupljaju nektar i prerađuju ga u prvoklasni med koji mi zatim pakujemo za Vas. Iako bi trebalo da se podrazumeva da je sve što nosi oznaku „med“ u stvari prirodni med, ipak u današnjem vremenu moramo da naglasimo da je naš med zaista prirodan jer nastaje iz sinergije koju čine lekovito bilje sa čistih osunčanih planinskih livada i vredne pčele. Znamo koliko Vam je važno Vaše i zdravlje Vaše porodice, te stoga imamo potrebu da naglasimo da je sve ono što spakujemo u teglu i označimo kao med zaista samo i isključivo to – med, ili drugim rečima, čista priroda, esencija Miroč planine i Homoljskih planina pretočena u teglu.

Blagotvorna svojstva meda su još davno ustanovljena. On je poznati eliksir zdravlja, koji jača imunitet i deluje umirujuće na brojne zdravstvene tegobe. Stoga Vam ovde predstavljamo našu ponudu kao i osnovna svojstva svakog našeg proizvoda kako bismo Vam pomogli da napravite pravi izbor za Vas i Vaše najmilije mada čvrsto verujemo da je med bilo koje vrste uvek pravi izbor.

Od sada imate priliku da naš prvoklasni med kupite i preko onlajn prodavnice. Nudimo vam sirovi med. Naš posao je da neprerađeni prirodni med spakujemo u tegle.

Iskreno i srdačno,

Vaš „Probaj pravi med“ tim

Zainteresovani? Posetite našu internet prodavnicu!

Cenjeni kupci, pozivamo Vas da posetite našu internet prodavnicu te da pored pregleda našeg prodajnog asortimana, ujedno i saznate nešto novo o 100% prirodnom medu

Translate »