Uz svaki kupljeni proizvod besplatna dostava!!!

Med je dar prirode

Probaj pravi med

Pčelinji med

je dar prirode

Dostava

Isporuku naših proizvoda vršimo na Vašu adresu na teritoriji Srbije

100% Prirodni med

Iz našeg asortimana izdvajamo 100% prirodni med

Bagremov med

Bagremov med je bledo žute boje i izuzetno blagog ukusa. Najsporije kristališe u odnosu na ostale vrste meda. Pogodan je za decu stariju od tri godina i dijabetičare zbog niskog glikemijskog indeksa, a upravo zbog te osobine, kao i zbog blagog ukusa, koristi se i u kulinarstvu kao zamena za šećer. Kako sadrži manje polena nego livadski med, mogu ga koristiti i osobe alergične na određene vrste polena. Umiruje organizam i deluje blagotvorno na jetru.

Livadski med

Livadski med se dobija od nektara raznog medonosnog cveća, pa zbog toga njegova boja može da bude od svetlo žute boje do tamno braon. Veoma je prijatnog ukusa. Naš livadski med potiče iz Homolja. Prirodno svojstvo mu je da kristališe veoma brzo posle vrcanja. Veoma je lekovit, zato što pčele posećuju razno lekovito bilje. Livadski med jača imunitet, blagotvorno deluje na želudac, ublažava simtome prehlade. 

Lipov med

Lipov med je specifičnog intenzivnog mirisa i ukusa. Relativno brzo kristališe kada prelazi iz svetlo žute u beličastu boju. Njegova primena je izuzetno cenjena kod olakšavanja tegoba disajnih puteva nastalih usled prehlade, bronhijalne astme. Deluje blagotvorno na sve simptome prehlade, podstiče znojenje. Preporučuje se i osobama koje imaju problema sa jetrom, bubrezima i želucem.

Cvetni med

Cvetni med nastaje od nektara raznovrsnog cveća, pa zbog toga spada u poliflorne medove. Boja može da mu varira od zućkaste do crvenkaste. Bogat je vitaminima i mineralima.  Uglavnom brzo kristališe. Veoma je sličan livadskom medu, samo ima malo jaču notu suncokreta. Dobar je za podizanje imuniteta i za oporavak posle bolesti.

Med od uljane repice

Med od ujlane repice spada u grupu monoflornih medova. Nastaje sakupljanjem nektara sa cvetova uljane repice. On je beličaste boje. Ima specifičan miris i ukus. Bogat je polenom pa zbog toga veoma brzo kristališe, posle par dana od vrcanja. Preporučuje se osobama koje imaju čir na želucu, probleme sa varenjem, a takođe je dobar i za detoksikaciju jetre. Veoma je pogodan i kao podloga za razne mešavine sa medom koje se koriste za jačanje imuniteta. 

Medljikovac-šumski med

Medljikovac ili šumski med se ne dobija od nektara biljaka, on nastaje od medne rose (medljike). Medna rosa se stvara na listovima drveća. Medljikovac je tamne boje, a njegov ukus ostaje dugo u ustima. Bogat je aminokiselinama, antioksidansima, mineralima i grvožđem. Brzo kristališe. Preporučuje se kod problema sa probavom, kod prehlade i gripa.
 
 
 
 
 

Proizvodi od meda

Cenjeni kupci, predstavljamo Vam paletu proizvoda od 100% prirodnog meda

Prirodni med jača imunitet i daje snagu

Med je najvažniji pčelinji proizvod. To je čist proizvod u kome nema dodataka bilo koje druge supstance. Dobija se od nektara biljaka koje pčele prerade. Med može biti monoflorni (nastao od nektara samo jedne biljke) i poliflorni (nastao od nektara više biljaka). Zbog visokog sadržaja hranljivih materija koristi se i u hranljive i u lekovite svrhe. Bogat je vitaminima B i E.

Bavimo se preradom meda jos od 2018 godine. Nas posao je da ono sto vredne pčele donesu pretočimo u tegle i isporučimo na vasu adresu. Garantujemo da je med 100 % prirodan što dokazuju najsavremenije analize koje radimo za sav med. 

Zainteresovani? Posetite našu internet prodavnicu!

Cenjeni kupci, pozivamo Vas da posetite našu internet prodavnicu te da pored pregleda našeg prodajnog asortimana, ujedno i saznate nešto novo o 100% prirodnom medu

Translate »